ویژگی های یک مشاور حقوقی تلفنی چیست؟
برای حل مسکلات خانوادگی یا کاری قبل از دعوا و دادگاه و حکم قضایی بهتر است با کسی که از نظر حقوقی بلد کار است صحبت شود و از او راهنمایی گرفته شود این اشخاص که مشورت می کنند و راه حل ها را ارائه می دهند یکی از انها مشاور حقوقی تلفنی می باشد.
فاکتورهایی که در یک مشاوره حقوقی تلفنی با کیفیت باید بدان توجه شود
۱) حتماً به سابقه علمی فرد مشاوره دهنده توجه شود. شاید بی اهمیت ترین موضوع در یک مشاوره با کیفیت, سن و سال شخص مشاوره دهنده باشد. چه بسا یک وکیل یا کار آموز جوان مشاوره بسیار با کیفیت تری از یک وکیل مسنتر ارائه دهد. با توجه به اینکه قوانین به طور مداوم در حال تغییر و تحول هستند معمولاً وکلای جوان تسلط بیشتری بر قوانین روز دارند.
۲) تخصص فرد مشاوره دهنده در موضوعی که قصد دریافت مشاوره دارید را مورد توجه قرار دهید. امروزه تقریباً تمامی رشتهها به صورت تخصصی و فوق تخصصی درآمده و علت آن هم گسترش دامنه علم و دانش تخصصی است که قطعاً یک فرد نمیتواند با تواناییهای محدود خود بر این حجم گسترده اطلاعات تسلط کافی یابد. دانش حقوق نیز از این قاعده مستثنی نبوده و معمولاً هر وکیل در یک زمینه خاص از دانش و تجربه بیشتری برخوردار است پس توصیه میشود حتماً در زمینه مشکل حقوقی خود با وکیل متخصص همان حوزه مشاوره نمایید.
۳) یکی دیگر از ویژگیهای یک مشاوره حقوقی تلفنی خوب این است که حتماً اسناد و مدارک موکل بررسی شود. بدون بررسی اسناد و مدارک امکان ارائه یک مشاوره حقوقی با کیفیت وجود ندارد. ارائه مشاوره حقوقی بدون بررسی اسناد مدارک مانند این است که پزشکی بدون این که بیمار را معاینه کند برای وی نسخه بنویسد چنین نسخه و مشاورهای قطعاً برای شخص کارگشا نیست و چه بسا مشکلی به مشکلاتش بیفزاید. برای بررسی اسناد و مدارک میتوان به صورت حضوری به دفتر وکیل مراجعه کرد و یا از پیام رسان های موجود استفاده نمود.
۴) امانتدار بودن و دلسوز بودن شخص مشاوره دهنده یکی از مهمترین ارکان یک مشاوره حقوقی تلفنی مناسب است. ارائه مشاوره سطحی و بدون در نظر گرفتن اهمیت موضوع و تأثیر مشاوره غلط بر زندگی و آینده شخص مراجعه کننده برخلاف اصول حرفهای وکالت و اخلاق و وجدان است. اطمینان موکل از طرح خصوصیترین مسائل بدون ترس و واهمه از افشای آن به منظور پیدا کردن راهکار مناسب شرط بنیادین یک مشاوره حقوقی دقیق است.
۵) رعایت اخلاق حرفهای و عدم ارائه راهکارهای خلاف قانون و احیاناً دور زدن قانون و تمرکز بر مدارک و مستندات موکل و ریزترین نکات موجود در پرونده جهت یافتن بهترین راه حل قانونی جهت رفع مشکل.
از چه کسی مشاوره حقوقی تلفنی بگیریم؟
بهتر است مشاوره حقوقی تلفنی و یا حضوری با اشخاص خبره و کسانی که در عمل به طور مداوم با مسائل حقوقی تخصصی مواجه هستند نظیر وکلا و کارآموزان صورت بگیرد. کارشناسان حقوقی و به طور کلی کسانی که صرفاً به صورت تئوری در مسائل حقوقی مداخله دارند تنها با صورت و ظاهر قانون آشنا هستند لکن در عمل و اجرا جنبههایی پنهان از قانون وجود دارد که در هیچ کتابی نگاشته نشده و تنها با تجربه چندین ساله حضور در محاکم و مراجع انتظامی و اداری قابل درک است, به همین منظور معمولاً کارشناسان حقوقی قادر به ارائه چشم انداز روشنی از نتیجه دعوا به شخص مراجعه کننده نیستند و در عمل مشاوره صورت گرفته کاملاً سطحی و بدون در نظر گرفتن آنچه در واقعیت اتفاق میافتد خواهد بود.
روشهای مشاوره حقوقی در وکیل سایت
بهترین روش برای مشاوره حقوقی همانا مشاوره حقوقی حضوری است. در این روش وکیل و موکل به بهترین نحو با یکدیگر به تبادل اطلاعات میپردازند و صحت و سقم موضوع تا حد زیادی برای وکیل روشن میشود. همچنین امکان بررسی مدارک در همان جلسه وجود دارد. مشاوره حقوقی به صورت تلفنی و آنلاین با محدودیت بیشتری از این حیث مواجه هستند و حتی ممکن است وکیل به درک درستی از موضوع نرسد. البته این روشهای مشاوره از حیث هزینه رفت و آمد و جلوگیری از اتلاف وقت بسیار مفید هستند. وب سایت وکیل سایت کلیه بسترهای فوق را جهت ارائه یک مشاوره حقوقی با کیفیت فراهم آورده.
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی چقدر است؟
یک مشاوره حقوقی با رعایت فاکتورهایی که بیان شد قطعاً به صورت رایگان نخواهد بود چرا که نیازمند صرف وقت جهت صحبت حضوری یا تلفنی با شخص مراجعه کننده و بررسی مدارک وی توسط وکیل خواهد بود. هزینه مشاوره حقوقی براساس تخصص و تجربه وکیل و مدت زمانی که جهت بررسی اسناد و مدارک و ارائه راهکار صرف میشود تعیین خواهد شد. در تهران این هزینه چیزی بین ۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان متغییر است, البته صرف طرح سوالات کوتاه هزینهای نداشته و دریافت هزینه تنها در صورت بررسی اسناد و مدارک پرونده خواهد بود.
منبع :سایت حقوقی مهر